;

Бизнес пътуване до Варна и региона?

the captain Relax In Varna

Предстои ви работно пътуване във Варна, посещение на събитие или просто нощувка и търсите къде да отседнете?

Ясно е, че за бизнес посещенията си в града търсите ц̲е̲н̲т̲р̲а̲л̲н̲а̲ ̲л̲о̲к̲а̲ц̲и̲я̲, но искате и спокойно да отпочинете в домашен уют след уморителния работен ден.

Тогава разгледате 👀нашите апартаменти RelaxInVarna Apartments.

🔥Създадохме ги с мисъл за нашите гости, желанието ни е фокусирано на 100% върху комфорта, удобството и приятелската атмосфера. Искаме да помогнем престоят във Варна да бъде преживяване.
🔥Предлагаме и допълнителни удобства на гостите си като б̲е̲з̲ж̲и̲ч̲е̲н̲ ̲и̲н̲т̲е̲р̲н̲е̲т̲, п̲а̲р̲к̲и̲н̲г̲, х̲и̲м̲и̲ч̲е̲с̲к̲о̲ ̲ч̲и̲с̲т̲е̲н̲е̲ ̲и̲ ̲г̲л̲а̲д̲е̲н̲е̲.
🔥RelaxInVarna Apartments ще ги откриете в центъра на града, до пешеходната зона, където може да работите и да се забавлявате.
🔥С RelaxInVarna Apartments сме постигнали най-добро съотношение ц̲е̲н̲а̲-̲к̲а̲ч̲е̲с̲т̲в̲о̲, така че да се впишат в бюджета за командировка на възможно най-широк кръг хора.
🔥Разчитайте на п̲е̲р̲с̲о̲н̲а̲л̲н̲о̲ ̲о̲т̲н̲о̲ш̲е̲н̲и̲е̲, което ще допринесе за позитивните впечатления, с които ще останете от посещението си във Варна.
🔥Локацията е съобразена с вашето удобство, където лесно можете да се възползвате от градския транспорт и дори да достигнете пеш до всички ключови места в града.
🔥Ще се насладите на разходка край морето, като откраднете малко свободно време от работното си ежедневие. Не пропускайте да разгледате и културно-историческото наследство на Варна (защото определено си заслужава) и да се потопите в светлините и нощния живот на града.
🔥 Предлагаме ви отговорно обслужване:
* самостоятелни апартаменти
* методи за самонастаняване
* онлайн плащания
* бактерицидни UV лампи и диспенсъри за дезинфектант за ръце
* осигурени са дезинфектанти
Вашето здраве и безопасност са важни за нас

Пишете ни, за да проверите за свободни места в желания от вас период, резервирайте онлайн на нашия сайт www.relaxinvarna.com или по телефона.

 

Направете резервация директно през сайта.