;

Често задавани въпроси

Как да стигна до RelaxInVarna Apartments?

Ако пътувате от летище Варна, може да стигнете до апартамнетите с кола, с автобус или с такси.

Такси струва около 20-25 лева, докато цената на автобусния билет е 2 лева (линия 409, спирката се намира на около 5 мин пеша от всеки един апартамент)

Можете да резервирате с нас и летищен трансфер.

Колко далеч са RelaxInVarna Apartments от центъра на Варна и плажа?

Апартаментите ни се намират в централната част на града – срещу Катедралата и Общината. До плажа се стига с няколко минутна разходка през пешеходната зона на града.

Как да получа ключа?

Денят преди пристигането ви, ще получите точни инструкции за самонастаняване. 

Не забравявайте да ни се обадите 1 час предварително и ще ви посрещнем пред апартамента в случай на необходимост от настаняване (ако е необходимо паркиране или нещо специално)!

Издават ли се фактури?

Да, всеки, който желае, може да получи фактура за престоя си, при предврителна заявка.

Цената зависи ли от броя на гостите?

Цената е фиксирана за нощувка в апартамент и зависи от капацитета му.

Има ли допълнителни такси?

Може да бъдете таксувани допълнително, но само ако сте пожелали и заявили почистване, допълнителни хавлиени кърпи / спално бельо, летищен трансфер.

Всички данъци и такси са включени в договорената цена на апартамента.

Как мога да платя за нощувка?

Може да платите по банков път, чрез Easy Pay, Е-pay или в брой при настаняване

Има ли подсигурена кошара и столче за хранене на малки деца?

Да, детска кошара и столче се предоставят безплатно, при предварителна заявка, в зависимост от наличностите към момента.

Допускат ли се домашни любимци?

Някой от апартаментите в портфолиото на бранда разполагат с условия за настаняване и на домашни любимци (Апартамент Домът на мечтателя, Апартамент ЕпиЦентър, Апартамент Еле Център, Апартамент Декор, Бургас). За по – голямо удобство и комфорт на вас и вашия четириног приятел, в апартаменти RelaxInVarna Apartments приемаме домашни любимци до 10 кг.

Заплаща се допълнително такса 40 лева за почистване домашен любимец.

Възможно ли е ранно настаняване?

Да, ранно настаняване е възможно преди 15.00 часа. Това за виси от заетостта на съответния апартамент и е необходимо предварително уточнение.

Възможно ли е късно напускане?

Зависи от това, дали апартаментът е ангажиран същия ден. Ако не е, гостите получават тази възможност, при предварителна уговорка и може да се заплаща допълнително.

Може ли да ползвам отстъпки, ако регулярно посещавам апартаментите?

За регулярни посещения и дългосрочно наемане, се ползват преференциални цени.

Изисква ли се моето ID / паспорт при настаняване?

Изискваме да ни се предостави валиден официален документ за идентификация по време на регистрацията в RelaxInVarna Apartments. Необходимите ни данни за регистрация в ЕСТИ (Единна система за туристическа информация) са: име, ЕГН, номер на документ, дата на раждане, държава

Позволено ли е пушенето в апартамента?

Пушенето в апартаментите от портфолиото на бранда е забранено. Гостите могат да пушат на балконите и извън апартаментите за гости.

Имате ли паркинг?

Апартаментите се намират в центъра на Варна ( Катедрала, Община) и паркирането се извършва по правилата на Синя зона във Варна. Разрешено е паркиране до 3 последователни часа срещу заплащане. Работното време на синя зона е от 09.00 до 20.00 всеки ден от седмицата.

Паркирането в частен паркинг в непосредствена близост до апартаментите е възможно при наличие за свободни места и се заплаща допълнително (14 лв/вечер). Необходима е предварителна резервация.

Може да се ползват и платените паркинги на Община Варна.

Направете резервация директно през сайта.