;

Варна е дестинация за 4-сезонно преживяване.

Без значение в кой сезон се озовавате във Варна, единственото, което е сигурно, е, че ще плени сърцето ви и ще ви очарова…

Зимно вълшебство

Морската столица има какво да ви предложи през цялата година. И през зимата може да посетите много интересни места. Времето навън може да е студено, но градът обещава топли емоции и приятни преживявания.

През зимните месеци можете да се поглезите с горещо кафе или чаша топъл чай в безбройните кафенета и ресторанти край плажа, с изглед към морето.

Можете да направите обиколка на зимна Варна. Това е чудесен начин да прекарате деня и да видите морската столица от различен ъгъл. Макар и ветровита, Варна е все така красива и през зимата.

Цветна пролет

Трудно е да изберете любимия си сезон, но пролетта може би е наистина идеалният сезон за посещение на Варна, тъй като първата глътка топлина прави всичко възможно.

През пролетта всичко цъфти. Цветята и цъфналите дървета правят града да изглежда като картина в реалния живот. Комбинирайте тези разходки с екскурзии до Побитите камъни – скален феномен, или до Аладжа манастир (най-известния средновековен пещерен манастир) и ще съхраните незабравим спомен.

Лятото е магия

След жизнените миризми и цветове на пролетта, идва лятото.
Можете да изберете варненските брегове, където да се насладите на слънце, пясък и море, всичко за себе си! Можете да обиколите забележителностите, да отидете на разходка с лодка в река Камчия, да посетите едноименния резерват.

От ранните утрини до късните залези, дългите летни дни във Варна са изпълнени с обещанието за безкрайно забавление.

Предлага Ви се възможност да се забавлявате и да танцувате под звездите.

Спокойна есен

Прекарайте есенна нощ в RelaxInVarna Apartments и никога няма да я забравите!

Този сезон пасва на Варна, защото именно тогава мистерията на града достига пълната си слава.

Дъждът и мъглата около морето са съчетани с килим от паднали листа в Морската градина. Доминиращите цветове са оранжево и червено.

Прекарайте есенна нощ в Апартаменти RelaxInVarna и никога няма да я забравите!

Без значение в кой сезон се озовавате във Варна, единственото, което е сигурно, е, че ще плени сърцето ви и ще ви очарова…

Имате нужда от помощ при планирането на вашето пътуване до Варна?

Ако предпочитате мързеливите следобеди на плажа или спокойна отпуска със семейството и приятелите си, моля, резервирайте своето място за почивка в Апартаменти RelaxInVarna Apartments.

Разгледайте нашите полезни брошури, ръководства и карти или попитайте нас – вашите местни експерти 🙂

Направете резервация директно през сайта.